обучение на кучета обучение на куче обучение на кучета  

Всичко за дресировката на кучета

обща, специални и развлекателни дресури

 
 

>

обучение на кучета цялата книга
 

 цитати от книгата :

>

обучение на кучето основни команди

>

обучение на кучета охрана всичко за обучение на кучета

>

обучение на кучета за пастирска служба

>

обучение на спасителни кучета

>

обучение на кучето за цирка

>

обучение на кучета за трюфели

>

кучета за трюфели още отговори

>

стани богат - още за трюфелите

>

как аз намерих трюфели в България

>

кой и къде изкупува трюфели
> обучение на куче за лов на лъвове и мечки
> обучение на кучета за борба с вражески кучета

>

Контакти с нас

>

 Поръчай книгата 
   

 

 
Кой, Кога и Къде изкупува трюфели ?
 
Уважаеми колеги и приятели -!

Имам намерение - на и чрез тази страница - до началото на новия сезон да Ви дам имената и адресите на най-добрите и най-коректни фирми , които биха искали да изкупуват намерените от Вас трюфели !

Първо :  

Доста от тях са в чужбина - чуждестранни фирми от цяла Европа ! Така , че аз ще Ви дам в превод на съответните езици и съответните оферти - запитвания от Ваша страна до тези фирми, в които оферти - запитвания , Вие да опишете количеството, качеството , вида и големината на намерените от Вас трюфели, и съответно да предложите граници на цените и сроковете , в които бихте искали тези фирми да ги закупят от Вас !


Второ :

  • от техническа страна - офертата-запитване ще изглежда така : - под всеки ред на чужди език, ще има и превода му на български - така, че Вие да попълвате само числа и със знакове (хиксчета) да отбележите (попълните) съответните полета за вида и качеството на намерените от Вас трюфели ! !

     

  • а, самото изкупуване на трюфелите от Вас от страна на тези - предимно - европейски фирми - вече никак не е сложно, вече сме в Европейския съюз и така, че както аз Ви изпращам тази книга, то е напълно възможно по подобен начин - да изпратите и намерените от Вас трюфели, на фирмите, с които сте постигнали споразумение за това, или пък техни представители да Ви посетят и закупят намерените от вас трюфели , или пък ако желаете - то Вие лично да им ги занесете - начините са много и никак не са, чак пък толкова сложни ! Та това е дефицитна стока !
     

Трето :

По-този , начин - ако съумея да Ви осигуря директен контакт - с фирмите, които изкупуват за собствена реализация трюфелите - ще избегнете всякакви посредници и ще получите по-добри и сигурни цени и конктакти !

  • Но , тези оферти и данните за тези фирми, със съответните оферти запитвания на различните езици - БЕЗПЛАТНО ще ги получат само тези от Вас, които сте закупили книга от мен ! Знаете, че на всеки един от Вас, на когото съм изпратил книга - му имам имената и адреса , и така, че , лесно мога да проверя - дали един или друг човек , който иска тази информация - е мой клиент или не !

Четвърто :

Така, че моят ангажимент към лоялните ми клиенти - няма да свърши само с изпращането на книгата, за тези от Вас , които искат да се занимават с търсенето и продажбата на трюфели , ще Ви подпомагам и в бъдеще - според силите и способностите си, а те не са малки, поне засега ! 

Защо е задраскано написаното по-горе ? - Ами, защото то бе написано в далечната 2005 г. ,когато този занаят все още изглеждаше екзотичен ! И какво стана ? - Ами аз не знаех кой е истински трюфело-търсач и кой е прекупвач и така  снабдих с  информация много прекупвачи !

В това няма лошо, без търговци няма и "прозводство" ! Сeга - осем годи- ни по-късно , вече не само в чужбина, ами и в България  има сериозно потребление на трюфелите. И имената на тези субекти - изобщо не е ня- каква търговска тайна !

Това например са всички реномирани и луксозни хотели и ресторанти в столицата и другите голями градове, както и по черноморските и планин- ските ни курорти. Та нямате нужда вече от някакви сложни кореспонден- ции на чужди езици, при положение, че можете да направите пряки кон- такти на родния ни език със самите потребители на трюфели, които преки контакти винаги са били  за предпочитане, пред непреките такива .

Самите главни готвачи и управителите на хотелите и ресторантите ПО РЕД СЪОБРАЖЕНИЯ предпочитат да контактуват Пряко и Директно и да се снабдяват с трюфели от самите трюфело-търсачи  и много трюфело-търсачи вече успешно, лично те , сами си продават на добри цени наме- рените от тях трюфели .

- Това да не е кой знае колко сложно !

 -Я по-смело и с повече самочуствие. Кураж и смело напред !

 
обучение на кучета обучение на куче
 
  обучение на кучето   цялата книга
цитати от книгата :

обучение на куче общо

 


обучение на кучета охрана всичко за обучение на куче

 


обучение на кучета за спасителни дейности

 


обучение на кучета за откриване на трюфели

 


кучета и трюфели още въпроси и отговори

 


стани богат - прочети повече за трюфелите

 


обучение на куче за пастирски служби

 


обучение на кучета за цирка

 


 Поръчай книгата 

 

 

 

 

 Цялата книга Обучевие на кучето Общо  Обучение на кучета Всичко за обучение на кучета  Дресировка на овчарски кучета  Дресировка на спасителни кучета  

 

 Обучение на кучето за цирка  Дресировка на кучета за лов на трюфели  Стани богат - прочети повече за трюфелите  Контакти с нас  Поръчай книгата/a>

 
Дизайн и поддръжка : Петър Богданов  и  www.vsi4ko.net  © 2006. Всички права запазени . Обратно към върха на страницата